Ilmanpuhdistimen ja imurin korvaa Delphin!

Delphiniä voi ilman muuta kutsua sisäilman puhdistajaksi, että tehokkaaksi imuriksi. Se on molempia.
Koska kaikki ei ole sanomatta selvää, kutsu meidät kotikäynnille tai yritysvierailulle, näytämme tämän toteen.
Ilmanpuhdistin, imurointi ja pesut on mahdollista tehdä nyt yhdellä tehokkaalla laitteella.

Ilmanpuhdistus tapahtuu yksinkertaisesti nappia painamalla! Delphin laitteessa yhdistyy monta toimintoa - Voit puhdistaa ilman, imuroida lattiapinnat, pestä matot ja kodin tekstiilit, kaikki samalla laitteella!

Ilmanpuhdistin DELPHIN on pieni ja kompakti! Delphin on suunniteltu ergonomisesti oikein kaikille käyttäjille. Tehoa laitteesta ei kuitenkaan puutu - DELPHIN on tehokkain markkinoilla oleva vastaaviin tuotteisiin verrattuna! Silti hiljaisin - vain 69 dB!

Maahantuonti – Suoramyynti – Rekrytointi

Olemme maahantuontiyritys Suomessa. Myymme tuotteemme suoraan asiakkaalle ilman välikäsiä. Rekrytoimme jatkuvasti uusia henkilöitä jotka ovat sitoutuneita toimimaan hyvän myyntitavan mukaisesti.
Ilman suuria mainoskustannuksia tai jälleenmyyjien palkkioita, pyrimme pitämään tuotteen hinnan tasolla, johon kaikilla on mahdollisuus. Tarjoamme myös mahdollisuuden maksaa erissä.

Pyydä kotiisi ilmainen esittely

Haluamme että olet täysin varma ostaessasi Delphin puhdistimen. Siksi haluamme näyttää sinulle, miten se toimii, ja miten tämä puhdistaa sen, mitä tavallinen imuri ei tee!

Jätä tietosi tästä, niin esittelemme maksutta Delphinin toiminnan. Huom! Esittelymme ei sido sinua ostamaan tuotetta!
Varaa aika